Gå direkt till innehåll
Findus huvudkontor en av Sveriges bästa arbetsplatser

Pressmeddelande -

Findus huvudkontor en av Sveriges bästa arbetsplatser

Sveriges bästa arbetsplatser 2007: Findus huvudkontor en av Sveriges bästa arbetsplatser Det är företaget Great Place to Work Institute som för 5:e året i rad presenterar de organisationer som är Sveriges bästa arbetsplatser. Undersökningen bygger på anonyma medarbetarsvar. Vad de anställda tyckte om sitt företag vägde tyngst i värderingen. Denna del utgör två tredjedelar av bedömningen. Bland organisationer med mindre än 250 medarbetare kom Findus huvudkontor med bland de 8 bästa arbetsplatserna. Bara de tre första i varje kategori placeras i exakt ordning. Avgörande för Findus placering var bl a bra balans mellan arbete och fritid med stor flexibilitet. Men också att det finns en stark känsla av kamratskap på arbetsplatsen, liksom även stolthet över sitt företag och dess produkter. - Vi tycker det är roligt att de anställda på Findus huvudkontor uppskattar sitt företag, säger Thomas Väärälä, personaldirektör på Findus Sverige AB. - Det är de anställdas förtjänst att vi fått en så hedersam placering, menar Thomas. - Vi ser årets deltagande, där bara huvudkontoret i Malmö deltagit, som ett pilotprojekt. Nästa år hoppas jag att hela företaget ska vara med, avslutar Thomas Väärälä. Bäst i kategorin stora organisationer var företaget Microsoft och bäst i medelstora organisationer med mindre än 250 medarbetare blev konsultföretaget SAS Institute. För mer information kontakta Thomas Väärälä 040-204037 eller 070-2284245 eller e-post thomas.vaarala@se.findus.com Findus Sverige AB är ett av landets ledande livsmedelsföretag med drygt 200 djupfrysta produkter och 50 kolonialprodukter i sortimentet. Dessutom marknadsförs drygt 350 produkter för restaurang- och storköksmarknaden. Kvalitet och matglädje är nyckelord för verksamheten. Findus Sverige AB har cirka 1100 medarbetare och omsätter cirka 300 miljoner euro. Huvudkontoret finns i Malmö.

Ämnen

Välkommen till Findus - Djupfrysta grönsaker, fisk och måltider sedan 1941

Findus Sverige AB är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter. Kvalitet och smak samt hälsa och hållbarhet är sedan starten på 1940-talet nyckelord för verksamheten. Vårt engagemang bygger på att vi vill hjälpa alla som lagar mat att göra livet bättre i flera avseenden. Oavsett om du lagar mat privat - till dig själv, till vänner eller familj - eller om du i din yrkesroll lagar mat - till skolbarn, restaurangbesökare eller äldre - vill Findus bidra med naturlig, näringsrik och hållbar mat, varje dag.

Findus Sverige, med huvudkontor i Malmö, ingår i Nomad Foods Europe (NFE), Västeuropas största livsmedelsbolag inom kategorin fryst mat. Koncernen omsätter 2,3 mrd kronor och sysselsätter 180 medarbetare i Sverige. Bolaget har 4 800 medarbetare i 17 länder samt 13 egna fabriker i Europa. Nomad Foods Europe marknadsför produkter under varumärkena Findus, Birds Eye, Iglo, la Cocinera, Lutosa, Goodfella’s och Aunt Bessie’s.

Findus Sverige AB
Nordenskiöldsgatan 8, hisshall B
211 19 Malmö
Sverige