Följ Findus Sverige AB

Findus Foodservices och Sveriges yngste mästerkock, Viktor, i ett unikt samarbete

Nyhet   •   Okt 08, 2014 14:40 CEST

Nu är det klart att Findus Foodservices, som producerar och säljer mat till restaurang och storkök, och Sveriges yngsta mästerkock år 2014, Viktor Klemmedsson, inleder ett samarbete. Samarbetet har nyss startats upp och är ännu i sin linda men fokus kommer att vara inriktat mot skolorna.

- Vi säljer mat till många av Sveriges skolor, och Viktor är inte bara en härlig kille som är otroligt duktig i köket, utan även en skolelev med mycket idéer kring skolmaten. Ett samarbete mellan oss och Viktor känns som en riktig fullträff och jag ser med spänning fram emot vad skolorna kommer säga om resultatet, säger Emma Pålsson, Marknadschef på Findus Foodservices.

Viktor sätter tillsammans med Jeppe Åkermyr, creative chef på Findus Foodservices, skolmaten i fokus och det har redan resulterat i en veckomatsedel med variation och nytänkande som vi såklart hoppas ska falla skoleleverna i smaken.

- Viktor är minst lika mycket nörd som jag när det kommer till mat och brinner för en förändring av skolmaten. Den här skolmatsedeln kommer toppa året!, säger Jeppe Åkermyr,

Vi följer med spänning samarbetet och resultatet av det kommer att vara ute i skolorna under våren 2015.


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.