Följ Findus Sverige AB

Findus gratulerar Bloom in the Park som är Årets Krog

Nyhet   •   Nov 04, 2015 10:01 CET

I måndags gick Restauranggalan av stapeln på Cirkus i Stockholm och då blev det klart att nominerade Restaurangen Bloom in the Park i Malmö tog hem titeln som Årets Krog. Findus sponsrar kategorin Årets Krog. Motiveringen till Bloom in the park löd: ”Årets Krog 2015 har ett kök som levererar det oväntade, spännande och smakrika år efter år. Här strålar också internationellt skimmer över krogens skickliga medarbetarstjärnor.”

Stort grattis till Bloom in the Park och utnämningen Årets Krog!

På bilden syns Emma Pålsson, Marketing Manager Findus Foodservices, Igi Vidal, Bloom in the Park samt Gunnar Törnquist, Stiftelsen Sveriges bästa bord.

Galans gäster fick uppleva en världspremiär då de serverades Findus första svenska och klimatsmarta jätteräkor till förrätten. Många var nyfikna och mycket positiva till att det snart finns möjlighet att kunna sätta jätteräkan på sina menyer igen.

Jonas Lagerström, Svenska Kocklandslaget: ”Kul att det äntligen finns möjlighet att jobba med en ärlig och schysst jätteräka.”

Gunnar Törnquist, Stiftelsen Sveriges bästa bord: ”Det var riktigt kul att få prova Findus svenska jätteräkor på Årets Restauranggala. De var fantastiskt goda och sådant här behöver den svenska gastronomin. Det är glädjande att se hur den svenska gastronomin och Restauranggalan utvecklas från år till år. Detta var bästa galan någonsin.”

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.