Följ Findus Sverige AB

Findus satsar på fisk och grönt vid årets första lansering

Nyhet   •   Feb 27, 2015 15:05 CET

2 av 3 konsumenter vill äta mer fisk men tycker det är svårt att tillaga och variera fiskmåltiderna. Det vill vi på Findus ändra på och vi storsatsar därför på fisk och grönt med både inspiration och nyheter i frysdisken.

Fina filéer av torsk och fiskbitar av Alaska Pollock och lax är två nyheter i vårt fisksortiment som vi hoppas bidrar till att det blir både enklare och roligare att äta fisk fler dagar i veckan. Vi har gjort om våra förpackningar på hela fisksortimentet och vi hoppas att det ska ge ännu mer inspiration till att laga fisk på ett enkelt och välsmakande sätt.

Men vi har såklart nyheter för alla smaker och inriktningar. Det är många som älskar vegetarisk mat och vi ser en stor önskan om fler vegetariska alternativ, av både miljö- och hälsoskäl. Oavsett om man äter det varje dag eller bara någon gång i veckan, är vi nöjda över att kunna erbjuda större variationsmöjligheter och inspiration till att äta grönt i och med lanseringen av våra krämiga Italienska Ricottabiffar, gjorda på färskost, spenat, morot och med smak av basilika.

Vår nya Wok Hot Bangkok - är den hetaste på marknaden och det finns nu en wok för alla i vårt sortiment.

Även Dagenssortimentet får tillskott i form av en Grillad Angusbiff med pommes stripes – vår nya favorit och en klassisk fiskrätt – Fiskgratäng med dillsås. Samtidigt har vi passat på att förnya designen på hela Dagenssortimentet.