Följ Findus Sverige AB

Findus.se får ny ”fryst” design

Nyhet   •   Dec 07, 2012 15:06 CET

Findus.se får en design som är anpassad efter Findus övriga varumärkeskommunikation. Den ger en känsla av krispigt fryst och vill förmedla att Findus älskar frysta råvaror och mat. Samtidigt lyfts den varma goda maten fram. Med den nya designen kommer även några funktionsförändringar:

Snabbare att hitta rätt och mer matinspiration
Startsidan får fler ingångar till innehållet på webbsajten. Vi lägger puffar i högerspalten– recept på grönsaker och fisk samt lunch och måltidslösningar får bland annat plats här.

Direkt till Findus produkter
Ingångar till Findus produktsortiment blir tydligare genom att visuella ingångar till produkterna lyfts fram direkt på startsidan. Det ska vara lätt att hitta snabbt.

Sociala medier lyfts fram på landningssidan
Sociala medier får en mer framträdande plats. Bland annat kan man se Findus senaste inlägg i Facebook, Twitter och Mynewsdesk direkt på landningssidan. Vi vill stärka kopplingarna mellan våra olika kommunikationskanaler och göra det enklare för konsumenter, kunder och intressenter att ha en dialog med oss.

Presrummet med Findusdesign
Pressrummet på Mynewsdesk integreras designmässigt i findus.se. Anledningen är att besökaren ska känna igen varumärket även här.

Arbetet är utfört av Findus webbyrå We Love You Communications.

Kontaktpersoner:
Hanna Kramer, webbredaktör, 042-86 202, hanna.kramer@se.findus.com


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.