Följ Findus Sverige AB

Findus sponsrar kategorin "Folkets Val" i Matbloggspriset 2013

Nyhet   •   Okt 16, 2013 13:19 CEST

Matbloggspriset delas ut för åttonde gången i totalt elva kategorier. De tre huvudkategorierna är: Stora Matbloggspriset, Folkets val samt Bästa Dryckesblogg. Nu är det klart att Findus är med och sponsrar kategorin Folkets Val.

I år sker omröstningen i Matbloggsprisets kategori Folkets val via SMS. Pengarna går till familjer som får hjälp av Stockholms Stadsmissions verksamhet Unga Station.

– För första gången använder Matbloggspriset även sponsorer till de olika kategorierna och vi är glada för att Findus är med och sponsrar kategorin "Folkets Val" säger Kinna Jonsson, Marknads och PR ansvarig på Matbloggspriset

Självklart följer vi på Findus många matbloggar, säger Emma Lefdal, Informationsdirektör på Findus. Vi ser matbloggare som viktiga opinionsledare när det gäller att inspirera och uppmuntra andra till att äta och laga mat, därför är det riktigt roligt att vara med och sponsra Folkets val kategorin.

Startskottet för nomineringarna gick den 25 september och fram till den 18:e oktober kommer möjligheten att föreslå favoritbloggar vara öppen. Därefter startar omröstningen med SMS.

Prisutdelning hålls i samband med Mitt kök mässan den 7-10 november 2013. På mässan delas även Matbloggsprisets Hedersutmärkelse ut till den matbloggare som har lyft fram andra matbloggare eller bidragit på annat sätt i bloggosfären.

Övriga åtta kategorier där bloggarna kommer att ha chans att vinna är: Bästa Bak & dessertblogg, Bästa podcast, Bästa nykomling, Bästa videoinnehåll, Bästa branschblogg, Bästa foto och Bästa design. Vinnarna kommer att presenteras på webben i samband med prisutdelningen.

Matbloggspriset är Nordens äldsta bloggpris och delades ut för första gången 2005. Då fanns det ca 20-30 matbloggare. Idag finns flera tusen. Läsarna har visat stort intresse för priset och 2012 nominerades över 300 bloggar i kategorin Folkets val.

Läs mer här:http://news.cision.com/se/matbloggspriset-2013/r/omrostning-i-matbloggspriset-ger-bidrag-till-utsatta-familjer,c9480359


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.