Följ Findus Sverige AB

Nu lanserar vi på Findus kylda färdigrätter

Nyhet   •   Maj 08, 2014 10:56 CEST

Kylda färdigrätter är något som konsumenter efterfrågar mer och mer och Sverige tillhör ett av de länder där vi äter mycket färdigmat. Det kan bl. a. bero på att vi har många singelhushåll, vi äter gärna varm mat på lunchen och det är enkelt och bekvämt.

För att möta efterfrågan i den här snabbväxande kategorin, har vi på Findus nu lanserat fem stycken smakrika asiatiska rätter som ingår i det koncept vi kallar för ”World Selection” - med smaker från världens alla hörn. Svenskarna äter gärna just asiatiskt till lunch och det är rätter som vi ofta inte hinner eller kanske inte kan laga till själv. 

På Findus är vi marknadsledare av frysta enportionsrätter och vi breddar således vårt sortiment genom att nu kunna erbjuda konsumenter även kylda enportionsrätter.  

De spännande och smakrika rätter som lanseras är: Indian Tikka Masala, Green Thai Curry, Red Thai Curry, Panang Thai Curry samt Massaman Thai Curry och väger 350 g.

De här rätterna finns i dagsläget i kyldisken hos ICA butiker och efter vecka 20 lanserar vi det kylda sortimentet för fler kedjor.


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.