Gå direkt till innehåll
Ny reklamfilm från Findus med egna kocken Kenneth i huvudrollen.

Nyhet -

Ny reklamfilm från Findus med egna kocken Kenneth i huvudrollen.

Filmen är en uppföljning i den kommunikationsplattformen som visar Findus medarbetares engagemang, expertis och passion för att ge kunder och konsumenter de allra bästa matprodukterna. Matprodukter som just genom nämnda engagemang och passion ökar kunders och konsumenters
upplevelse av sin egen måltid, genom att de själva kan lyckas med rätt smak på ett enkelt sätt.

I den här filmen presenterar Kenneth de nylanserade Ångande Goda produkterna - smakrika och fantastiskt snabblagade grönsaker som lagas i ånga. Den speciella ångpåsen gör att det går snabbt att tillaga, 2-4 minuter i mikron är allt som behövs för perfekt krispiga grönsaker.

Kenneth är Findus kock sedan mer än 20 år, och leder idag det team av kockar som jobbar med produktutveckling och receptutveckling av vår Findus mat. Genom Kenneth vill vi visa det höga kvalitets- och innovationstänk som vi på Findus har haft ända sedan vi startade för mer än 70
år sedan.

 

Ämnen

Välkommen till Findus - Djupfrysta grönsaker, fisk och måltider sedan 1941

Findus Sverige AB är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter. Kvalitet och smak samt hälsa och hållbarhet är sedan starten på 1940-talet nyckelord för verksamheten. Vårt engagemang bygger på att vi vill hjälpa alla som lagar mat att göra livet bättre i flera avseenden. Oavsett om du lagar mat privat - till dig själv, till vänner eller familj - eller om du i din yrkesroll lagar mat - till skolbarn, restaurangbesökare eller äldre - vill Findus bidra med naturlig, näringsrik och hållbar mat, varje dag.

Findus Sverige, med huvudkontor i Malmö, ingår i Nomad Foods Europe (NFE), Västeuropas största livsmedelsbolag inom kategorin fryst mat. Koncernen omsätter 2,3 mrd kronor och sysselsätter 180 medarbetare i Sverige. Bolaget har 4 800 medarbetare i 17 länder samt 13 egna fabriker i Europa. Nomad Foods Europe marknadsför produkter under varumärkena Findus, Birds Eye, Iglo, la Cocinera, Lutosa, Goodfella’s och Aunt Bessie’s.

Findus Sverige AB
Nordenskiöldsgatan 8, hisshall B
211 19 Malmö
Sverige