Gå direkt till innehåll
Ny Retail Sales Director i Sverige och ny Foodservice Director i Sverige och Danmark

Nyhet -

Ny Retail Sales Director i Sverige och ny Foodservice Director i Sverige och Danmark

Vi är glada att kunna meddela att David Bolin tar ansvaret för försäljningen inom Retail Sverige som Retail Sales Director. David har arbetat i ledande försäljningsroller inom Findus Foodservices de senaste nio åren, där han i flera år haft rollen som försäljningschef och de senaste månaderna även som Foodservice Director.

Vi är också mycket glada att Suzanne Grønfeldt med lång erfarenhet från livsmedelsbranschen och 20 års erfarenhet från olika säljroller inom Findus, senast som VD för Findus Danmark, tar ansvaret som Foodservice Director i både Sverige och Danmark. Suzanne kommer att dela sin tid mellan det svenska och det danska kontoret.

Både David och Suzanne startar omedelbart i sina nya roller där relationen med våra kunder kommer att stå högt upp på bådas agenda.

- Jag är verkligen nöjd över att vi kan presentera två så starka interna medarbetare till de här båda rollerna som är väldigt viktiga för oss på Findus. Jag vet att både Suzanne och David ser fram emot de gemensamma utmaningarna vi har på våra respektive marknader och att de båda värdesätter det nära samarbetet vi har med våra kunder. Hela Findus har stort fokus på att möta hur marknaden agerar just nu och det är med stor tillförsikt till både Suzanne och Davids förmågor att driva succé genom sina team som gör att jag känner extra stor tilltro till resultatet de kommer att åstadkomma i sina nya roller, säger Katarina Tell, VD på Findus Sverige AB.

- Jag ser verkligen fram emot det här uppdraget och eftersom kraven från marknaden och våra kunder är liknande i Sverige och Danmark, ser jag stora möjligheter till gemensamma insatser och synergier med riktigt bra resultat, säger Suzanne Grønfeldt, nytillträdd Foodservice Director för Findus i Sverige och Danmark.

- Jag drivs av att utveckla kundrelationer och skapa affärer och därför känns det verkligen spännande att ta sig an den här rollen just nu när kanalglidningen är så stor och allt fler väljer att äta ute eller köper sina måltider i en retailbutik. Här ser jag att min långa erfarenhet från foodservicesektorn kan komma väl till pass när vi diskuterar möjligheterna detta innebär för våra Retailkunder, säger David Bolin, ny Retail Sales Director för Findus Sverige.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Katarina Tell
VD, Findus Sverige AB
042-860 00

Ämnen