Följ Findus Sverige AB

Findus korad som "Årets Smakutvecklare i livsmedelsbranschen" under årets White Guide gala

Pressmeddelande   •   Mar 04, 2014 11:20 CET

Under årets White Guide gala som hölls den 3:e mars, delades Årets Smakutvecklare i livsmedelsbranschen ut till oss på Findus. Årets Smakutvecklare är ett samarbete mellan White Guide och Livsmedelsföretagen. Med utmärkelsen premieras en livsmedelsproducent som  presterat en viktig innovation när det gäller smak och upplevd kvalitet och  därmed bidragit till gastronomins utveckling och spridning – antingen under året som gått eller under längre tid, utan att det uppmärksammats efter förtjänst.

Nomineringen bakom löd: "För ett långt och målmedvetet utvecklingsarbete med fokus på kvalitet och smak, i hela kedjan från fröförädling till förpackning - senast dokumenterat i satsningen på
frysta, lätt förvällda ärter och bönor, som kan njutas i full aromrikedom efter två minuter i mikron."

-Vi på Findus är passionerade när det gäller vår mat och smaken står i centrum för allt vi gör. Våra kockar och övriga medarbetare är våra garanter när det gäller god smak och från oss alla säger jag ett stort tack till det här priset, sa Findus VD Jari Latvanen, som var på plats i Stockholm tillsammans med Henrik Hjalmarsson, Kommersiell direktör, och tog emot priset som delades ut av Stefan Löfven.

 

 


Findus Sverige AB är ett av landets ledande livsmedelsföretag med drygt 200 djupfrysta produkter och 50 kolonialprodukter i sortimentet. Dessutom marknadsförs drygt 350 produkter för restaurang- och storköksmarknaden. Kvalitet och matglädje är nyckelord för verksamheten. Findus Sverige AB har cirka 800 medarbetare och omsätter cirka 2,5 miljarder kronor. Findus introducerade djupfryst i Sverige på 1940-talet genom fryst spenat och bär.
Följ även Findus på: www.findus.se // www.facebook.com/FindusSverige // www.twitter.com/Findus_se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.