Följ Findus Sverige AB

Findus och King inleder samarbete

Pressmeddelande   •   Sep 08, 2011 09:45 CEST

Efter en pitch inleder Findus och King ett samarbete kring Findus varumärkeskommunikation. I ett första skede kommer man att fokusera på varumärkesessensen och skapa en plattform för kommunikation.

 - King tolkade våra behov på ett övertygande sätt. Vi upplever att vi delar samma syn på vad vi behöver fokusera på i nästa skede, säger Ulrika Wallberg, nytillträdd marknadsdirektör på Findus Sverige.

Pitchen pågick under våren och sommaren, och Findus valde att gå vidare med King. Under en inledande fas kommer parterna att fokusera på att analysera behoven och skapa en plattform för varumärkeskommunikation. Senare i höst går man in nästa fas för att utvärdera hur man tar samarbetet vidare.

 - Vi är nöjda med att vi kommit så här långt i processen med att välja en ny byrå för varumärkeskommunikation. Det är viktigt att vi landar rätt och därför vill vi skapa en stark plattform för vår framtida reklam som på bästa sätt lyfter fram Findus varumärkesidentitet, säger Ulrika Wallberg.

För mer information kontakta Ulrika Wallberg, marknadschef, på 042-86148 eller ulrika.wallberg@se.findus.com, eller Anna Broekman, kommunikationschef på 042-86101 eller anna.broekman@se.findus.com

Findus Sverige AB är ett av landets ledande livsmedelsföretag med drygt 200 djupfrysta produkter och 50 kolonialprodukter i sortimentet. Dessutom marknadsförs drygt 350 produkter för restaurang- och storköksmarknaden. Kvalitet och matglädje är nyckelord för verksamheten. Findus Sverige AB har cirka 900 medarbetare och omsätter cirka 2 miljarder kronor.
Följ även Findus på: www.findus.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.