Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Findus och våra fiskpinne-konsumenter ger 1,5 miljoner till Världens Barn

Findus och alla våra konsumenter som köpt de specialmärkta Fiskpinnarna bidrar till Radiohjälpens insamling för Världens Barn med 1½ miljon kronor. - Genom att skänka 10 kronor på varje förpackning av Findus Fiskpinnar originalet, som sålts under en dryg månad före insamlingen, har vi kommit upp i ett totalt värde på 1.5 miljoner säger Jörgen Olsson, VD Findus Sverige - Det känns väldigt bra eftersom vi tycker att Radiohjälpens insamling till Världens Barn är ett mycket värdefullt projekt, och vi bestämde oss därför redan förra året att vara med och bidra, berättar Jörgen Olsson. - I år har vi både skänkt dessa pengar och engagerat oss och våra anställda i Bjuv för en speciell insamling i Bjuvs Kommun. Målsättningen i den insamlingen var att Bjuvs kommun, som förra året var en av de sämsta kommunerna per invånare i Radiohjälpens insamling, i år skulle bli den bästa skånska kommunen, till Världens Barn insamlingen. Insamlingen i Bjuvs kommun och familjeevenemanget på Findus gav ytterligare 67.393 kronor till Världens Barn! Den speciella insamlingen i Bjuvs kommun som genomförts av frivilliga Findus-medarbetare och förtroendevalda från Bjuvs kommun, gav tillsammans med fredagens familjeevenemang hela 67.393 kronor till Radiohjälpens insamling till Världens Barn. - Jag är jättestolt över att så många Findus-medarbetare har ställt upp i insamlingen och det familjeevenemang som vi hade under fredagseftermiddagen för att få in ytterligare pengar till Radiohjälpens insamling för Världens Barn, säger Jörgen Olsson, VD Findus Sverige AB För mer information vänligen kontakta Jörgen Olsson telefon 040-20 40 57 eller Tina Bengtsson 040 - 20 41 21, eller 070-212 24 05.

Ämnen

Välkommen till Findus - Djupfrysta grönsaker, fisk och måltider sedan 1941

Findus Sverige AB är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter. Kvalitet och smak samt hälsa och hållbarhet är sedan starten på 1940-talet nyckelord för verksamheten. Vårt engagemang bygger på att vi vill hjälpa alla som lagar mat att göra livet bättre i flera avseenden. Oavsett om du lagar mat privat - till dig själv, till vänner eller familj - eller om du i din yrkesroll lagar mat - till skolbarn, restaurangbesökare eller äldre - vill Findus bidra med naturlig, näringsrik och hållbar mat, varje dag.

Findus Sverige, med huvudkontor i Malmö, ingår i Nomad Foods Europe (NFE), Västeuropas största livsmedelsbolag inom kategorin fryst mat. Koncernen omsätter 2,3 mrd kronor och sysselsätter 180 medarbetare i Sverige. Bolaget har 4 800 medarbetare i 17 länder samt 13 egna fabriker i Europa. Nomad Foods Europe marknadsför produkter under varumärkena Findus, Birds Eye, Iglo, la Cocinera, Lutosa, Goodfella’s och Aunt Bessie’s.

Findus Sverige AB
Nordenskiöldsgatan 8, hisshall B
211 19 Malmö
Sverige