Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Findus Sverige AB vinnare av Årets Pressrum 2011

Findus Sverige AB vann utmärkelsen Årets Pressrum 2011 i kategorin Livsmedel. Utifrån livsmedelsbranschens förutsättningar bedöms Findus ha lyckats bäst med användningen av sitt pressrum för att bygga nätverk, arbeta effektivt med digital PR och skapa engagemang kring sitt företag.

- Vi gläds åt utmärkelsen Årets Pressrum 2011 inom Livsmedel. Vi vill vara ledande på matnyheter och inspireras av öppenhet och dialog om mat, kvalitet och hållbarhet. I år har vi även utökat vår kommunikation i Mynewsdesk till hela den nordiska marknaden och ser värdet i att öka tillgängligheten och öppenheten mot fler marknader, säger Anna Broekman, Nordisk Kommunikationschef på Findus. 

- Vi tycker det är roligt att arbeta med Mynewsdesk! Det är ett bra verktyg för kommunikatörer där text, bild och videomaterial är lättillgängligt för mat- och nyhetsredaktioner samt företagets nätverk. Dessutom är det väl integrerat med sociala medier som ger en snabb spridning av kommunikationen, säger Anna Broekman.

Om Årets Pressrum

Tävlingen Årets Pressrum arrangeras av Mynewsdesk och belönar företag och organisationer som har optimerat sin användning av sitt pressrum. Totalt tävlar 3000 pressrum i 12 olika branscher. Konkurrensen har i år varit tuffare än någonsin. Juryn beståer av medarbetare på Mynewsdesk, samt tidigare vinnare i Årets Pressrum. Läs gärna mer om juryns kriterier och samtliga nominerade.

Kontakt

För mer information kontakta Anna Broekman, kommunikations och PR chef, Findus Norden, på telefon 042-86101 eller email anna.broekman@se.findus.com eller Hanna Kramer, Kommunikatör & Webredaktör, på telefon 042 - 86202 eller email hanna.kramer@se.findus.com

 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Findus Sverige AB är ett av landets ledande livsmedelsföretag med drygt 200 djupfrysta produkter och 50 kolonialprodukter i sortimentet. Dessutom marknadsförs drygt 350 produkter för restaurang- och storköksmarknaden. Kvalitet och matglädje är nyckelord för verksamheten. Findus Sverige AB har cirka 900 medarbetare och omsätter cirka 2 miljarder kronor. Findus introducerade djupfryst i Sverige på 1940-talet genom fryst spenat och bär.
Följ även Findus på: www.findus.se // www.facebook.com/FindusSverige // www.twitter.com/Findus_se

Relaterat material