Gå direkt till innehåll
Findus utser Sveriges bästa mamma - Hanna Hedlund gästbloggar om mammarollen

Pressmeddelande -

Findus utser Sveriges bästa mamma - Hanna Hedlund gästbloggar om mammarollen

Findus har i dagarna etablerat sin närvaro på Facebook. Det gör Findus genom att driva en fan-sida, ”Det händer i köket – Findus”. I samband med Facebook-satsningen startar Findus tävlingen ”Sveriges bästa mamma” för att uppmärksamma alla hjältar till mammor. Under tävlingen kommer dessutom Hanna Hedlund att gästblogga på findus.se.

Under året kommer Facebook-sidan att fyllas med olika teman och samtal. Samtalen kommer att handla om alltifrån föräldrarollen till tillsatsfrågor och ansvarsfullt fiske, men kommer alltid att ha en koppling till Findus verksamhet. Det första temat är en tävling där Findus tillsammans med konsumenterna utser ”Sveriges bästa mamma”. Hanna Hedlund, artist och aktuell med musikalen ”The last five years” på Göteborgsoperan, kommer att dela med sig av sina tankar om mammarollen genom att blogga på findus.se.

– Jag tycker att Findus gör alldeles rätt i att uppmärksamma mammorna! Det finns lika många olika mammor som det finns barn och alla är bra på sitt sätt, säger Hanna Hedlund, artist.

Findus vill hylla alla hjältar till mammor som kämpar med vantar och söndersnutna näsor, svar på tal och uppmuntrande ord, hämtning och lämning, fiskpinnar och pannkakor, barn-tv och sagostunder. Vem som helst kan nominera och bli nominerad, men fem mammor vinner i slutändan pris. Tävlingen pågår till och med den 4 april. Hanna Hedlund kommer att blogga under hela tävlingsperioden om sitt liv som mamma – ett liv som på många sätt är olikt andras.

– Livet som artist och turnerande mamma är inte alltid det lättaste. Jag vill dela med mig av mitt till synes glammiga liv, som egentligen handlar lika mycket om blöjbyten och vardag som andra mammors liv, säger Hanna Hedlund.

På Facebook är syftet att engagera, inspirera och vara tillgängliga för fansen. Findus vill interagera med sina redan trogna konsumenter, men även locka nya. Genom att bredda kommunikationen från att handla om produkter till att handla om att få vardagen att gå ihop, vill Findus stärka relationen med konsumenterna. Facebook-satsningen är en del i Findus övergripande online-strategi, som spänner sig över kanalernas gränser. Strategin bygger på en samverkan mellan findus.se, Facebook, inbjudna gästbloggare, det sociala nyhetsrummet och Twitter.

– Facebook är idag en lika självklar plats för oss att möta våra konsumenter på som köket är. För oss är det viktigt att alltid vara relevanta och Facebook är en väldigt bra plats för att se vad våra konsumenter gillar och hur dem tänker, säger Elisabeth Yllfors, marknadsdirektör på Findus.

Läs mer om:
Sveriges bästa mamma: http://findus.se/kampanjer/findus-utser-sveriges-basta-mamma/
Findus på Facebook: www.facebook.com/FindusSverige
Findus blogg: www.findus.se/findus-blogg
Hanna Hedlund: http://hannahedlund.se/

För mer information om Findus, vänligen kontakta:
Elisabeth Yllfors, marknadsdirektör Findus, tfn: 042-86 404, e-post: elisabeth.yllfors@se.findus.com

Ämnen

Kategorier

Välkommen till Findus - Djupfrysta grönsaker, fisk och måltider sedan 1941

Findus Sverige AB är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter. Kvalitet och smak samt hälsa och hållbarhet är sedan starten på 1940-talet nyckelord för verksamheten. Vårt engagemang bygger på att vi vill hjälpa alla som lagar mat att göra livet bättre i flera avseenden. Oavsett om du lagar mat privat - till dig själv, till vänner eller familj - eller om du i din yrkesroll lagar mat - till skolbarn, restaurangbesökare eller äldre - vill Findus bidra med naturlig, näringsrik och hållbar mat, varje dag.

Findus Sverige, med huvudkontor i Malmö, ingår i Nomad Foods Europe (NFE), Västeuropas största livsmedelsbolag inom kategorin fryst mat. Koncernen omsätter 2,3 mrd kronor och sysselsätter 180 medarbetare i Sverige. Bolaget har 4 800 medarbetare i 17 länder samt 13 egna fabriker i Europa. Nomad Foods Europe marknadsför produkter under varumärkena Findus, Birds Eye, Iglo, la Cocinera, Lutosa, Goodfella’s och Aunt Bessie’s.

Findus Sverige AB
Nordenskiöldsgatan 8, hisshall B
211 19 Malmö
Sverige