Följ Findus Sverige AB

Findus valdes till Årets leverantör 2014

Pressmeddelande   •   Sep 12, 2014 14:04 CEST

Under Årets Dagligvarugala, som ägde rum igår på Waterfront Congress Center i Stockholm, skulle ett 60-tal nominerade utses i ett 20-tal kategorier. Det första priset som delades ut var till Årets leverantör och i hård konkurrens med Storesupport och Vaasan stod det klart att vi på Findus var den leverantör som kunderna har uppskattat mest.

-Det är fantastiskt bara att bli nominerad i den här kategorin och att sedan dessutom bli utvald är verkligen hedrande! Det är det bästa betyget vi kan få av våra kunder och andra samarbetspartners och betyder att de känner fullt förtroende för det vi försöker att åstadkomma. Jag tackar både våra kunder och Findus alla fenomenala medarbetare som har bidragit till den här utmärkelsen, säger Henrik Hjalmarsson, VD på Findus.

Juryns motivering till priset löd: "Stabilitet och kvalitet över tid är signum för årets vinnare, som på ett öppet och ansvarsfullt sätt också klarade sig igenom en svår kris.”

Findus Sverige AB är ett av landets ledande livsmedelsföretag med drygt 200 djupfrysta produkter och 50 kolonialprodukter i sortimentet. Dessutom marknadsförs drygt 350 produkter för restaurang- och storköksmarknaden. Kvalitet och matglädje är nyckelord för verksamheten. Findus Sverige AB har cirka 800 medarbetare och omsätter cirka 2,5 miljarder kronor. Findus introducerade djupfryst i Sverige på 1940-talet genom fryst spenat och bär.
Följ även Findus på: www.findus.se // www.facebook.com/FindusSverige // www.twitter.com/Findus_se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.