Följ Findus Sverige AB

Findus vann Årets Pressrum 2012

Pressmeddelande   •   Dec 12, 2012 09:02 CET

I går offentliggjordes vinnarna i Mynewsdesks tävling Årets Pressrum 2012. Findus vann utmärkelsen i kategorin Livsmedel, ´Detaljhandel och Mode.

Juryn hade nominerat företag och organisationier i åtta kategorier bland 3 600 pressrum. Övriga nominerade i samma kategori var Middagsfrid, Indiska, Philipson Söderberg AB och Duells.

- Vi är både ödmjuka och stolta att vinna utmärkelsen Årets Pressrum 2012. Vi tror på hållbara och sociala varumärken och detta är ett kvitto på att vi arbetar i rätt riktning med öppenhet och dialog i vårt varumärkesbyggande, säger Anna Broekman, Kommunikations- och Mediachef Findus.

- Vi vill samtidigt passa på att gratulera övriga vinnare till utmärkelsen, samt övriga nominerade som har gjort ett fantastiskt kommunikationsår, säger Anna.

Juryns motivering till Findus

"Detta företag har sett värdet i story-telling och knyter ihop allt ifrån bilder, dokument till pressmeddelanden och nyheter på ett inspirerande sätt."

Till Mynewsdesk pressmeddelande.

 

Findus Sverige AB är ett av landets ledande livsmedelsföretag med drygt 200 djupfrysta produkter och 50 kolonialprodukter i sortimentet. Dessutom marknadsförs drygt 350 produkter för restaurang- och storköksmarknaden. Kvalitet och matglädje är nyckelord för verksamheten. Findus Sverige AB har cirka 900 medarbetare och omsätter cirka 2 miljarder kronor. Findus introducerade djupfryst i Sverige på 1940-talet genom fryst spenat och bär.
Följ även Findus på: www.findus.se // www.facebook.com/FindusSverige // www.twitter.com/Findus_se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.