Följ Findus Sverige AB

Jari Latvanen, CEO Findus i Norden, lämnar Findus

Pressmeddelande   •   Jul 04, 2014 08:15 CEST

Då de nordiska verksamheterna inom Findus genomgår olika utmaningar på sina respektive marknader genomförs det nu strukturella förändringar inom det nordiska klustret. Det innebär att VD på respektive marknad rapporterar direkt till Findus Group och koncernens CEO James Hill. Därmed lämnar Jari Latvanen som CEO för Findus i Norden samt sin VD-roll för Sverige och söker sig utanför koncernen. Henrik Hjalmarsson, kommersiell direktör för Sverige, kommer temporärt att ta över rollen som VD i Sverige.

Jari anställdes i koncernen år 2010 och har sedan dess varit ansvarig för den nordiska verksamheten.

”Jari har styrt Findus i Norden genom några tuffa perioder och jag vill tacka Jari för hans insatser och utveckling av vår nordiska verksamhet under de senaste 4 åren. Vi önskar honom all lycka i hans framtida karriär” säger James Hill CEO Findus Group.

Findus Sverige AB är ett av landets ledande livsmedelsföretag med drygt 200 djupfrysta produkter och 50 kolonialprodukter i sortimentet. Dessutom marknadsförs drygt 350 produkter för restaurang- och storköksmarknaden. Kvalitet och matglädje är nyckelord för verksamheten. Findus Sverige AB har cirka 800 medarbetare och omsätter cirka 2,5 miljarder kronor. Findus introducerade djupfryst i Sverige på 1940-talet genom fryst spenat och bär.
Följ även Findus på: www.findus.se // www.facebook.com/FindusSverige // www.twitter.com/Findus_se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.