Följ Findus Sverige AB

Findus välkomnar Marie Söderqvist i sin nya roll som VD för Livsmedelsföretagen

Nyhet   •   Jan 13, 2012 13:49 CET

Krönikören och tidigare VD:n för United Minds, Marie Söderqvist, har utsetts till VD för bransch- och arbetsgivarorganisationen Livsmedelsföretagen. Hon tillträder sin tjänst den 1 juli 2012 och efterträder Agneta Dreber. Det meddelar Livsmedelsföretagen LI i ett pressmeddelande nu på morgonen.

Findus välkomnar Marie Söderqvist i sin nya roll som VD för Livsmedelsföretagen och ser fram emot ett givande samarbete. Vi är duktiga på livsmedel i Sverige och matintresset ökar hela tiden. Livsmedelsindustrin har en viktig roll att spela och vi tror att Marie har både passionen och kraften att driva matfrågor på ett sätt som utvecklar hela mat-Sverige, säger Jari Latvanen, VD Findus Norden.

Ibland kritiseras livsmedelsbranschen hårt, och ofta oförtjänt. Faktum är att vi i Sverige ligger väldigt långt framme när det gäller att ta ansvar och forskning och utveckling, säger Marie i LIs pressmeddelande.

Till pressmeddelandet:

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/livsmedelsforetagen__li/pressrelease/view/marie-soederqvist-ny-vd-foer-livsmedelsfoeretagen-723278

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.