Följ Findus Sverige AB

Unna dig caféfika hemma med Findus nyhet Lyxigt stora Kardemummabullar

Nyhet   •   Feb 11, 2019 10:58 CET

Med Findus nyhet Lyxigt stora Kardemummabullar är det enkelt att skapa cafékänsla även hemma. De saftiga bullarna har en tydlig smak av nymalen kardemumma som gifter sig väl med den krämiga fyllningen. Kardemummabullarna är bakade i Findus bageri i Loftahammar och märkta med Från Sverige.

I Findus bageri i det småländska skärgårdssamhället Loftahammar har det knådats deg och gräddats bullar sedan 1966. Vår senaste nyhet inom bagerisortimentet är lyxigt stor och har en underbar smak av nymalen kardemumma och krämig fyllning med smak av mandel. Bullen är toppad med socker som blir till en härligt knäckig yta i ugnen.

De lyxiga bullarna passar perfekt när du vill unna dig något extra. De är dessutom bakade på rapsolja och är helt veganska så att fler kan njuta av dem. På bara några minuter tinas bullarna i ugnen. Det har helt enkelt aldrig varit enklare att skapa cafékänsla även hemma!

Press och bloggare kan beställa produktcheckar av Jenny Maltesson, jenny.maltesson@se.findus.com Ange ditt namn, tidning/blogg samt din postadress.