Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Cheescake citron och Mini petit choux - läckra nyheter från Findus Foodservices

Cheescake citron och Mini petit choux - läckra nyheter från Findus Foodservices

Nu lanserar Findus Bageri en Cheescake Citron med tydlig smak av citron. Den nya tårtan kompletterar det breda tårtsortimentet som Findus Bageri erbjuder.

- Nu lanserar vi på Findus Foodservices en Cheesecake Citron med en härlig frisk citronsmak. Vår nya Cheesecake Citron är ett bra komplement till Findus övriga tårtsortimentet som bl a innehåller klassiska chokladkakor, äppel- och bärtårtor och några cheesecakes berättar Katarina Wallentin, produktansvarig för bageri inom Findus Foodservies

- Findus Cheesecake Citron är bekvämt förskuren i tolv bitar om vardera 120 gram, totalt väger kakan 1.45 kilo.

Findus andra nyhet inom Bagerisortimentet är en Mini Petit Choux med vanilj. Perfekt när man är sugen på något litet och sött då en Mini Petit Choux bara väger 15 gram! Det här är en liten men naggande god kaka som passar i många sammanhang. Till hotell, konferensanläggningar, restauranger, men också på sjukhus och inom äldrevården, då den har en mjuk konsistens. Passar utmärkt till kaffet efter maten, som fika eller på bufféns delikatessbord.

Mini Petit Choux säljs i kartong om 2 kilo som innehåller 140 stycken.

- Mini Petit Choux är verkligen försvinnande god säger Katarina Wallentin.

- Vi tror att den har alla förutsättningar för att bli en succé.

Kontaktinformation:

Katarina Wallentin telefon 042 - 86453 eller e-post katarina.wallentin@se.findus.com

Hemsida: www.findusfoodservices.se

Ämnen

Välkommen till Findus - Djupfrysta grönsaker, fisk och måltider sedan 1941

Findus Sverige AB är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter. Kvalitet och smak samt hälsa och hållbarhet är sedan starten på 1940-talet nyckelord för verksamheten. Vårt engagemang bygger på att vi vill hjälpa alla som lagar mat att göra livet bättre i flera avseenden. Oavsett om du lagar mat privat - till dig själv, till vänner eller familj - eller om du i din yrkesroll lagar mat - till skolbarn, restaurangbesökare eller äldre - vill Findus bidra med naturlig, näringsrik och hållbar mat, varje dag.

Findus Sverige, med huvudkontor i Malmö, ingår i Nomad Foods Europe (NFE), Västeuropas största livsmedelsbolag inom kategorin fryst mat. Koncernen omsätter 2,3 mrd kronor och sysselsätter 180 medarbetare i Sverige. Bolaget har 4 800 medarbetare i 17 länder samt 13 egna fabriker i Europa. Nomad Foods Europe marknadsför produkter under varumärkena Findus, Birds Eye, Iglo, la Cocinera, Lutosa, Goodfella’s och Aunt Bessie’s.

Findus Sverige AB
Nordenskiöldsgatan 8, hisshall B
211 19 Malmö
Sverige