Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Findus Foodservices lanserar: Grönsaker Robust med potatis

Nu lanserar Findus Foodservices en ny unik grönsaksblandning med potatis. Vi kallar den Grönsaker Robust med potatis. Den innehåller stora oregelbundna bitar av potatis, morot, palsternacka, sugarsnaps och lök. En god blandning som passar till såväl fågel, som fisk, kött eller färsrätter. Grönsaker Robust med potatis gör det enklare i köket - man behöver inte tillaga både grönsaker och potatis, här serveras allt i ett. Tillagas enklast i ugnen. 

Torghandlarens ekologiska

En svenskodlad ekologisk grönsaksblandning med vackra och goda grönsaker. Palsternacka, polkabeta, orange morot och gul morot. Torghandlarens ekologiska är närodlade och svenska. Vackert skurna grönsaker där de olika gula tonerna blandas med den randiga polkabetan!

Den ekologiska grönsaksblandningen kan användas som den är eller ugnsbakas med lite salt och örter, eller smörfräsas på stekbordet. Blandningen passar också utmärkt till soppor och gratänger.

- Med Torghandlarens ekologiska vill vi tillmötesgå kommunernas önskemål om ett ökat ekologiskt utbud, säger Ewa Hansson, ansvarig för det gröna sortimentet på Findus Foodservices.

- Torghandlarens ekologiska innehåller en unik blandning av närodlade ekologiska grönsaker. Polkabetan ser vi inte så ofta men den passar utmärkt tillsammans med de två morotssorterna och palsternacka.

- Vår nya unika grönsaksblandning med potatis, tror vi kommer att bli en riktig storsäljare. De grova bitarna och den härliga blandningen som enkelt lagas till i ugn är så god och användbar, avslutar Ewa.

Bifogat finns bilder av de nya produkterna för fri användning. Vill du ha mer information eller produktprover kontakta oss gärna.

Kontaktinformation:
Camilla Svärdenborn, marknadschef Findus Foodservices telefon 042 - 86239 eller e-post camilla.svardenborn@se.findus.com

Ewa Hansson, produktansvarig grönsaker Findus Foodservices telefon 042 - 86401 eller e-mail ewa.hansson@se.findus.com

Ämnen

Välkommen till Findus - Djupfrysta grönsaker, fisk och måltider sedan 1941

Findus Sverige AB är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter. Kvalitet och smak samt hälsa och hållbarhet är sedan starten på 1940-talet nyckelord för verksamheten. Vårt engagemang bygger på att vi vill hjälpa alla som lagar mat att göra livet bättre i flera avseenden. Oavsett om du lagar mat privat - till dig själv, till vänner eller familj - eller om du i din yrkesroll lagar mat - till skolbarn, restaurangbesökare eller äldre - vill Findus bidra med naturlig, näringsrik och hållbar mat, varje dag.

Findus Sverige, med huvudkontor i Malmö, ingår i Nomad Foods Europe (NFE), Västeuropas största livsmedelsbolag inom kategorin fryst mat. Koncernen omsätter 2,3 mrd kronor och sysselsätter 180 medarbetare i Sverige. Bolaget har 4 800 medarbetare i 17 länder samt 13 egna fabriker i Europa. Nomad Foods Europe marknadsför produkter under varumärkena Findus, Birds Eye, Iglo, la Cocinera, Lutosa, Goodfella’s och Aunt Bessie’s.

Findus Sverige AB
Nordenskiöldsgatan 8, hisshall B
211 19 Malmö
Sverige