Gå direkt till innehåll
Inbjudan! Matseminarium & Paneldebatt 11 april 2012

Pressmeddelande -

Inbjudan! Matseminarium & Paneldebatt 11 april 2012

Här kommer din inbjudan!

Välkommen till Matseminarium & Paneldebatt den 11 april 2012!
Hur kan vi öka förtroendet för maten? Innovation, kunskap och kommunikation i Matsverige!

Din inbjudan är vidhäftad i pdf-format!

När? 11 april kl 10 - 13

Var? Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm (T: Globen)

Livsmedelsbranschen var årets förtroendevinnare 2012 – den enda bransch som ökat i förtroende enligt Edelmans Trust Barometer. Detta är goda nyheter och en grundbult för att Sverige ska kunna uppnå visionen att bli framtidens matland 2020. För att bidra till fortsatt förtroende, ökad innovation och utveckling av livsmedel vill Findus gå i bräschen för ökad transparens och dialog mellan kategorins intressenter, konsument och medier. Därför bjuder Findus för andra året i rad in till matseminarium och paneldebatt för dialog med Sveriges främsta matintressenter och livsstilskommunikatörer.

I panelen: Agneta Dreber VD Livsmedelsföretagen; Andreas Hedlund, Årets Kock 2002 och ansvarig bankett 2012; Enar Magnusson, Jordbruksavdelningen Findus; Sunit Mehrotra grundare King Reklambyrå; Ulrika Wallberg, Marknadschef Findus mfl

Seminariet avslutas med "fryst" mingellunch kl 12

Anmälan: anna.broekman@se.findus.com

#matseminarium11april

Välkommen - vi hoppas möta dig där!

Anna Broekman

Moderator, Kommunikationschef Findus

Årets Pressrum Livsmedel 2011

Ämnen

Taggar


Findus Sverige AB är ett av landets ledande livsmedelsföretag med drygt 200 djupfrysta produkter och 50 kolonialprodukter i sortimentet. Dessutom marknadsförs drygt 350 produkter för restaurang- och storköksmarknaden. Kvalitet och matglädje är nyckelord för verksamheten. Findus Sverige AB har cirka 900 medarbetare och omsätter cirka 2 miljarder kronor. Findus introducerade djupfryst i Sverige på 1940-talet genom fryst spenat och bär.
Följ även Findus på: www.findus.se // www.facebook.com/FindusSverige // www.twitter.com/Findus_se

Relaterat material