Följ Findus Sverige AB

Pressmeddelanden 4 träffar

Findus lanserar kokbok om fryst grön mat

Pressmeddelanden   •   Maj 07, 2012 13:18 CEST

Väljer du också att äta grön mat ibland? Fler och fler gör det. Ofta erbjuds gröna alternativ i menyn på restaurang eller i lunchmatsalen på jobbet. Det handlar ofta inte om att välja bort, utan om att välja nytt. Findus lanserar nu en kokbok för inspiration om fryst grön mat som ärthummus, rödbetsbiffar och falafel. Kokboken riktar sig till personal inom storkök och släpptes på GastroNord-mässan.

Inbjudan! Matseminarium & Paneldebatt 11 april 2012

Inbjudan! Matseminarium & Paneldebatt 11 april 2012

Pressmeddelanden   •   Mar 09, 2012 16:17 CET

Inbjudan! Välkommen till seminarium & paneldebatt den 11 april 2012! Hur kan vi öka förtroendet för maten? Innovation, kunskap och kommunikation i Matsverige.

Satsning på konsistensanpassad mat minskar näringsbristen inom vård och äldreomsorg

Pressmeddelanden   •   Okt 13, 2011 10:19 CEST

Igår hölls det första seminariet i en serie av tre kommunseminarier om specialkost för personer med ät- och sväljsvårigheter. I Sverige lider mer en halv miljon människor av besvären. Seminarierna riktar sig till politiker och beslutsfattare inom kommunal äldreomsorg samt medicinskt ansvarig vårdpersonal i syfte att öka kännedomen om hur konsistensanpassad mat kan förebygga näringsbrist.

Bättre konsistens på släta timbaler – en efterlängtad nyhet för minst 150.000 med tugg- och sväljsvårigheter

Bättre konsistens på släta timbaler – en efterlängtad nyhet för minst 150.000 med tugg- och sväljsvårigheter

Pressmeddelanden   •   Jun 13, 2007 15:00 CEST

Findus Special Foods kan nu relansera djupfrysta Släta Timbaler med en mycket bättre konsistens än tidigare. Detta tack vare helt ny produktionsteknik i vår anläggning i Bjuv. Findus har under många år arbetat med mat för personer med behov av konsistensanpassad mat. Det kan vara personer med tugg - och sväljsvårigheter, tillfälligt eller på grund av sjukdom.

Nyheter 1 träff