Gå direkt till innehåll
Dagens Chicken Nuggets med chilibearnaise och picklad rödlök.
Dagens Chicken Nuggets med chilibearnaise och picklad rödlök.

Pressmeddelande -

Smakrik nyhet som förenklar din vardag

Findus lanserar en ny färdiglagad rätt som har potential att bli en riktig favorit. Den innehåller bland annat ingredienser som chilibearnaise och picklad rödlök som båda bidrar till en smakrik helhetsupplevelse.

Dagens Chicken Nuggets ska precis som Findus övriga färdigrätter bidra till att förenkla för hushållen att äta god och bra mat.

  • -Vi på Findus vill göra det enklare att välja det goda – varje dag. Vi är därför stolta över vårt sortiment med färdigrätter som erbjuder konsumenterna ett brett urval av god och bra mat, säger Kristina Hammerö, marknadsdirektör Findus Sverige.

Findus Dagens-rätter är och har under många år varit trogna vardagshjältar för dem som vill ha en god måltid men inte har tid, lust eller möjlighet att laga mat från grunden. Produkterna och sortimentet utvecklas ständigt utifrån konsumenternas önskemål och förväntningar. Och smaken är som sig bör den viktigaste faktorn enligt konsumenterna.

  • -Smaken är något vi aldrig kompromissar när vi arbetar med att utveckla nya recept men även uppdatera befintliga. Vi är noga med att hålla nere salt- och sockermängden samtidigt som vi ökar andelen grönsaker i rätterna, säger Kristina Hammerö.

Fakta om Dagens Chicken Nuggets

Dagens Chicken Nuggets innehåller potatiskroketter, picklad rödlök, chilibearnaise och gröna bönor. Produkten kommer att säljas på ICA, Coop, Willys, Hemköp och City Gross.

För mer information kontakta Findus presstelefon, 0701-45 28 91.

För produktprover, kontakta: Ulrika Eriksson Ahnbo, Senior Brand Manager, ulrika.eriksson.ahnbo@se.findus.com

Ämnen

Taggar


Findus Sverige AB är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter. Kvalitet och smak samt hälsa och hållbarhet är sedan starten på 1940-talet nyckelord för verksamheten. Vårt engagemang bygger på att vi vill hjälpa alla som lagar mat att göra livet bättre i flera avseenden. Oavsett om du lagar mat privat - till dig själv, till vänner eller familj - eller om du i din yrkesroll lagar mat - till skolbarn, restaurangbesökare eller äldre - vill Findus bidra med naturlig, näringsrik och hållbar mat, varje dag.

Findus Sverige, med huvudkontor i Malmö, ingår i Nomad Foods Europe (NFE), Västeuropas största livsmedelsbolag inom kategorin fryst mat. Koncernen omsätter 2,3 mrd euro och sysselsätter 180 medarbetare i Sverige. Bolaget har 4 800 medarbetare i 17 länder samt 13 egna fabriker i Europa. Nomad Foods Europe marknadsför produkter under varumärkena Findus, Birds Eye, Iglo, la Cocinera, Lutosa, Goodfella’s och Aunt Bessie’s.

Relaterade nyheter