Följ Findus Sverige AB

Nyhet i frysdisken! Djupfryst perfektion med Gourmetbitar av Torsk

Nyhet   •   Feb 28, 2018 08:41 CET

De färdigskurna Gourmetbitarna är smidiga att ha hemma i frysen och förenklar din matlagning eftersom de är redo att stekas lätt, läggas direkt i soppan eller tillagas i ugn i en fiskgratäng.

Nya Gourmetbitar Torsk är en smart genväg till riktigt goda fiskrätter. Findus Gourmetbitar av torsk är särskilt utvalda, lyxiga kvalitetsbitar av torsk som passar perfekt i grytor, soppor, gratänger och fisktacos. Gourmetbitarna innehåller 300 gr av torskrygg och torskfilé av premiumkvalitet som förenklar och förhöjer dina fiskrätter. Findus Gourmetbitar är fileade för hand till lagom stora bitar av den finaste delen av torsken. Djupfryst perfektion helt enkelt!

Torskens lena smak passar utmärkt i en mustig fiskgryta, till fisksoppa, i en krämig fiskgratäng och de blir fantastiskt goda som fisktacos. Vill du hellre gå smakmässigt mot det asiatiska köket är gourmetbitarna perfekta i en thailändsk grön curry.

De färdiga bitarna är smidiga att ha hemma i frysen och förenklar din matlagning både i vardagen och till festligare tillfällen eftersom de redan är färdigskurna och redo att stekas lätt, läggas direkt i soppan eller tillagas i ugn i en fiskgratäng.

Smidig matlagning med våra fina gourmetbitar!
På findus.se hittar du helt nya spännande recept där vi använt de nya Gourmetbitarna.

Fisktacos med gourmetbitar av torsk
Sätt en ny tradition till fredagsmyset och byt ut färsen mot fisk i dina tacos istället. Findus Gourmetbitar av torsk är perfekt skurna bitar av torskrygg och torskfilé som du marinerar och därefter enkelt och snabbt tillagar på låg temperatur i ugnen. Servera denna fisktaco tillsammans med dina favorittillbehör i små tortillabröd.

Receptet hittar du här


Provencalsk fiskgryta
Fiskgryta är god och bra mat och den här Provencalska fiskgrytan är inget undantag. Lök, morötter, potatis, fänkål och vitlök får sällskap av chili, saffran, vin & tomater och allt detta goda får sjuda tillsammans. Färgrik och smakrik är bara förnamnet och precis innan serveringen lägger du i Findus smidiga färdigskurna gourmetbitar av torsk och toppar med persilja.

Till provencalsk fiskgryta rekommenderar vi att du serverar ett riktigt gott surdegsbröd. Doppa brödet i fiskgrytan och låt det ta till sig av de fantastiska smakerna.

Receptet hittar du här

Vill du prova våra lyxiga Gourmetbitar av torsk?
Press och bloggare kan beställa produktcheckar av mailto:christina.nattochdag@se.findus.com
Ange ditt namn, tidning/blogg samt din postadress.

Tillsammans med produktcheckarna skickar vi även med de fullständiga recepten till våra fisktacos och den Provencalska fiskgrytan.

Smaklig spis!

Bifogade filer

PDF-dokument