Följ Findus Sverige AB

Nominerad Årets Dagligvara 2012: Findus lunchrätt Rostad Kycklingfilé

Nyhet   •   Okt 09, 2012 08:55 CEST

I torsdags (4 okt) avgjordes tävlingen Årets Dagligvara 2012 - Sveriges mest sålda dagligvara. Tävlingen utser årets nylanserade produkt som bäst lyckats med försäljning, marknadstillväxt, distribution och marknadsandelar. Bakom tävlingen står DLF, Svensk Dagligvaruhandel och analysföretaget Nielsen. Findus lunchrätt Rostad Kycklingfilé blev en utav årets tre nominerade produkter. Årets vinnare blev Marabous Cookies.

- Att bli nominerad till priset Årets Dagligvara med lunchrätten Rostad Kycklingfilé är ett lyft för hela den djupfrysta kategorin. Vi vill erbjuda en god lunch åt alla och Rostad Kycklingfilé är en succé, säger Lena Holmgren, Kategorimarknadschef Lagade rätter Findus.

- Kvalitet och konsumentengagemang är våra ledord, och vi vill ta ett grepp om lunchmaten. Vi har även skapat en digital lunchklubb där konsumenter som ofta äter våra rätter premieras och får något extra tillbaka. Ungefär som ett bonusprogram på flyget. Nomineringen till Årets Dagligvara är ett kvitto på att vi gör skillnad för svenska lunchkonsumenter, säger Lena.

- Årets Dagligvara är en tävling som premierar produkter som har blivit konsumenternas favorit. Vi vill passa på att gratulera Marabou Cookies till segern, avslutar Lena.  

För mer information kontakta:

Lena Holmgren, Kategorimarknadschef på lena.holmgren@se.findus.com eller telefon 042 - 86 000

Anna Broekman, Kommunikationschef på anna.broekman@se.findus.copm eller telefon 042 - 86 000

 

 

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.